Icopal Rådgivning

Icopal Entreprise scorer topkarakterer i undersøgelse!

568 kunder ordet i en stor tilfredsundersøgelse udført af et eksternt konsulenthus. Her blev vi målt og vejet på forskellige parametre, der er vigtige for os.

De korte svar

Icopal Entreprise kan sit kram! Hele 53,9 % af vores kunder svarede, at den vigtigste parameter, når de vælger tagentreprise firma, er teknisk kunnen og erfaring!

På de fagligt vigtige parametre som: Tidsplan, tilfredshed med udført arbejde, organisering og planlægning samt vurdering af tagdækker og entrepriseleder samt sikkerhed, scorede Icopal Entreprise alle steder over 8 (10 er max).

På spørgsmålet, om kunderne ville vælge Icopal Entreprise fremover blev gennemsnitssvaret ”ja” med et flot 8,2-tal! Det er ifølge eksperterne en høj karakter, som vi er stolte af!

Undersøgelsen gav os altså flotte karakterer, og de steder, hvor der er plads til forbedring, har vi allerede taget aktion.

Udpluk af citater fra private kunder

”Arbejdet er udført med kort varsel og til tiden.” 

”Alle aftaler blev udført til punkt og prikke, samt en meget hurtig udførelse af arbejdet. Der var ryddet totalt op efter arbejdets afslutning.” 
 
”Tagdækkeren og hans entusiasme samt punktlighed og omgængelighed i forbindelse med projektet. Han er et stort aktiv for både Icopal og deres kunder.”

Se flere citater.

    Icopal Entreprise

    Få et gratis tageftersyn

    Læs mere her