Icopal Rådgivning

Hvorfor vælge Icopal Entreprise?

Vi kan det hele og mere til - Icopal Entreprise er kvalitet i øjenhøjde

Når du lægger nyt tag og vælger tagpap, har du allerede truffet et klogt valg.

Du har så mange muligheder med Icopal Entreprise, at du reelt kan få en individuel løsning, der passer præcis til dine behov, bygningens design og udtryk samt ikke mindst din økonomi.

En ting er produkterne, noget andet er de tagfolk, der skal lægge taget. Det kræver en grundig uddannelse og erfaring at lægge, reparere, servicere og vedligeholde tage. Og bag de dygtige Icopal tagfolk er der et helt set-up af dedikerede medarbejdere, der arbejder for at sikre høj kvalitet i alle led.

Entrepriselederen styrer hele byggeprocessen med fast hånd. Salgskonsulenten finder den helt rigtige løsning og beregner tilbuddet hjem til dig. Servicemontøren efterser, reparerer og vedligeholder taget, og bag det hele står Icopal administrationen og sørger for, at alle produkter lever op til EU’s og dansk lovgivning og at alle medarbejdere har den relevante viden og uddannelse, så Icopal Entreprise kan tilbyde de garantier og den service, der er en del af vores dna.

Ud over at lægge tage klarer vi også de relaterede opgaver som at opsætte tagrender, inddækninger og installering af ovenlysvinduer. Så alt sker i én arbejdsgang.

På den måde klarer vi alle opgaver fra A-Z for dig med én kontaktperson. Og det har vi faktisk papirer på, at vi er gode til det. Icopal Entreprise kom ud med høje karakterer i en tilfredshedsundersøgelse blandt danske husejere. Læs undersøgelsen her.

Indre ro er en del af leverancen

Når dit nye eller renoverede tag ligger godt og solidt på dit hus, sommerhus, garage, udestue eller cykelskur kan du læne dig tilbage og glæde dig over vores garantier, der sammen med vores erfaring og know-how giver dig optimal sikkerhed og tryghed de næste mange år.


Find din lokale Icopal tagdækningsekspert her.

 

    Icopal Entreprise

    Få et gratis tageftersyn

    Læs mere her